sâmbătă, 11 aprilie 2009

Femeile , cele mai mari creatoare de vrajeli ieftine ...




Femeile de tip " Independent Woman " sau " Diva " sau " Poker Face " sau " Ups I did it again " . . . vrajeli ieftine care au izbucnit din complexul de inferioritate descoperit oficial de Freud candva. Pot ele sa tot faca azi pe grozavele, pe independentele, pacat ca exista fraieri care sufera si care le iau in seama. Femeile nu au simt etic sau moral, ele nu vor avea mila cand vor lovi, nu va mai uitati dupa aparente, sunt vrajeli ieftine si atat. Femeia in sine trebuie sa respecte barbatul, faptul ca barbatii au devenit ei niste femei nu ii scuza. Ca orice fiinta fara sentimente si fara spirit moral femaia se urca in capul barbatului, plange, joaca teatru intra sub piele. Scurt ... VRAJELI IEFTINE . . . nu va mai lasati dusi de nas. Femeile nu valoreaza cat vor ele sa para ca valoreaza. Miza este aspectul lor, ce bine ca si asta nu dureaza, expira si atunci din ele mai raman efectiv doar vrajelile ieftine. :) :) :)

4 comentarii:

  1. OMG... dar ce rau ti-ai luat-o!!:)))) era atat de independenta de nu i-ai trebuit nici tu?!? e gripa porcina din cate stiu eu, deci barbatii sunt vinovati:)))... de acord cu respectat barbatul... dar pe al tau, ala buuun... la pat, la discutii, la diverse... la urma urmei, al alteia nu ai de ce:))) acum serios: dk dai de una ce plange, pune boticu', vrea fustitza din mall si alte dinastea si tu bucuros, ca ai dat de una cu tatze si buci dupa atatea esecce fizico-senzoriale, pui botu'... da, nu esti scuzat de nimic... esti doar stupid si ti-o cauti!! Femeile vrajesc in aceeasi masura nesimtita ca si barbatii... unele te mai si iubesc pt ceea ce esti... pt ca esti ca ea... valorezi cat ea... asta-i logica egoista a femeii;)
    PiSy... acest comentariu NU reprez o vrajeala (ieftina) si trebuie luat ca atare ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. . . . na intrand pe blogul tau inteleg de ce aperi atata adeptele " feminismului " . . . no problem, acest blog a fost creat pt. a ataca deoptriva tot ce se poate, dak aici au fost atacate femeile vor fi atacati in curand si barbatii . . . nu e vb de a da dreptate unora sau altora, in fond e vorba de a nu da dreptate nimanui, de asta se cheama " vrajeli ieftine, un blog care nu iarta nimic ... "

    RăspundețiȘtergere
  3. Nicaieri nu este mai prezent germenele agresivitati asa cum este la o femeie (bineinteles ascuns si cosmetizat), in special atunci cand vorbim de femeia moderna , contemporana, si nu este alt mediu mai propice pentru dezvoltarea sa decat mentalitatea de pestera
    Mentalitatea femei este default o mentalitate de pestera si chiar daca de multe ori ea incearca sa se erijeze intr o fiinta nobila, evoluata, emancipata aceasta o defineste in totalitate. Ele au nevoie de protectie si siguranta mai mult ca orice. Aceasta inseamna la o femeie dragoste. e cu siguranta ceva ce tine de animalic, de pestera, de de omul care are maciuca mai groasa si mai noduroasa in capat. Femeile nu iubesc, nu poseda aceasta facultate afectiva, emotionala, cum nu au capacitatea unei gandiri profunde. Poate ca au evoluat putin de la stadiul de pestera in sensul ca toata dorinta aceea animalica extrema si minimala de a fi protejata si ocrotita asemenea unei creaturi neajutorate (dar veninoase) s-a transformat in sacra foame de bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer, exact aceasta foame de venituri nemuncite din partea feminina creeaza aceste prapastii intre sexe.... Pe de alta parte, acest lucru este sustinut de acei barbati incapabili sa prezinte imaginea reala proprie, si atunci cosmetizeaza ochiul tintei, prin distragerea de la ideea de cuplu ( pereche ) natural cu ofertarea unor avantaje usor de obtinut si totodata prezentate ca recompensa pentru ...prostituar....scuze, companie....
    Brrr.... deja mi-e greata....

    RăspundețiȘtergere