joi, 20 august 2009

Femeile ? Vrajeli Ieftine sau Valori ?

1.  “No matter how good she looks - no matter how sweet she talks - somebody, somewhere is sick and tired of putting up with her shit.” 

2. “Women are nothing but machines for producing children.”

Napoleon Bonaparte quotes (French General, Politician and Emperor (1804-14). 1769-1821)

3. " If men did't do what they did, if society would have been leaded by women we would still live in cages and hount for everyday living " ... 

4. “Give a woman an inch and she thinks she's a ruler” 

5.  “Why haven't women got labels on their foreheads saying, "Danger: Government Health Warning: Women can be dangerous to your brains, genitals, current account, confidence, razor blades and good standing among your friends” 

6.  "man falls in love through his eyes...... a woman through her pockets ..."

Este femeia oare o valoare sau o vrajeala ieftina care e poate frumos imbracata, frumos mirositoare, care ii place sa atraga priviri si sa ofere eventual nervi si durere. OK, sa admitem ca ele nu vor sa fie in posesia nimanui. Deci batalia pe plan moral oricum nu isi are rost, dar ea nu isi are rost nici in plan intelectual, nici in plan cultural, pana la urma nu-si are nici un rost. Intrebati o femeie, daca atunci cand are sa fie mama si ar avea un baiat, daca i-ar conveni ca fetele pe care el le cunoaste sa se comporte cu el cum se comporta ea actual, daca raspunsul ei este afirmativ ... inseamna ca acela este comportamentul perfect. 

2 comentarii:

  1. tu daca vei avea o fiica, ce fel de educatie o sa-i oferi? ii vei citi seara la culcare maxime de genul celor de mai sus in loc de povesti? Un lucru este cert: tatii de fete devin niste maniaci posesivi cand incep sa roiasca baietii in jurul fiicelor lor...hmmm oare de ce? Si sa revenim la cuvintele pline de "intelepciune" emise de diversi... a fi savant, politician sau ce vrei tu, nu inseamna automat a avea un caracter puternic sau a fi lipsit de complexe, frustrari, vanitate... ehhh alt blog de vaicareli! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. fi mai atenta la cum scrii, sa nu lasi variante de a intoarce povestea impotriva ta.
    altfel e bine
    keep going!

    RăspundețiȘtergere