duminică, 24 mai 2009

La vanatoarea de femei - curaj, tupeu, nervi, orgolii etc...




E clar ca o femeie are de unde alege. Asa este specia noastra. Dar oare femeile s-au gandit vreodata cat timp, energie, nervi consuma barbatii in lumea asta pentru ele ? De obicei sunt refuzati cu vrajeli ieftine de genu : " ... imi pare rau, tocmai m-am despartit dupa o relatie de 8 ani ... nu pot porni iarasi o relatie ... ", " ... vreau sa imi traiesc viata, sa fiu libera ... ", " ... mai am nevoie de putin timp ... " , " ... sunt prea tanara sa ma gandesc la asa ceva deja ... " , " ... fostul meu prieten era mai bun la capitolul asta ... " , " ... putem fi amici si mai incolo cine stie ... " . Barbatii le aud in 90 % din cazuri cand vor sa agate ceva. Nu ar fi de mii de ori mai eficient sa lasam femeile sa aleaga, sansa ca ele sa fie refuzate este mult mai mica, am putea spune ca de 90 % mai mica. Dar atata timp cat le permitem sa aleaga, normal ca aleg, prost sau bine, au si ele creier sa judece sau mai bine spus le place sa arate ca au creier care judeca. Si totusi, nu de putine ori ele sunt victimele vrajelilor cele mai ieftine...tocmai ca isi doresc asa mult sa aleaga bine... Si totusi, in societatile orientale unde femeia nu prea are nici un cuvant si nici un drept viata pare sa aiba mai mult sens, mai multa disciplina, este mai rationala si toata lumea (cu exceptia feministelor) este multumita ... Salam Aleikum !

9 comentarii:

  1. hahaha Pai cum crezi ca se simte o femeie "vanata" sau "agatata"? speriata, aburita de atatea vrajeli...normal :))))). Daca aveai la "reactii" si categoria "vrajeala ieftina", bifam si eu sau ba nu... era mai potrivit "aberant" sau "aiurea-n tramvai"
    Barbat, femeie, toti am fost la un moment dat, suntem sau vom fi victimele unor vrajeli ieftine. Tot ce ai scris despre femei se aplica f. bine si la barbati (sa vezi acolo vrajeli...cu 90% mai ieftine :)))) ). Le-ai folosit si tu cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce spuneti ma ca in 90 % din cazuri ati fost refuzat ... bine depinde ce varsta aveti dar pe mn foarte putine mau refuzat ... si treaba cu vrajeala ieftina .. depinde ce intelegeti prin asta ...oriqm daca e sa te placa femeia nu te refuza adica pe langa vrajeala treb sa inspiri si tu ceva ... Parere !

    RăspundețiȘtergere
  3. da mah sa intelegem ca daca am fost refuzati noi suntem mai urati ca tine ca na....daca tot zici ca n ai fost refuzat niciodata..esti bine rau

    RăspundețiȘtergere
  4. nice...bombonelul ala nu a fost refuzat...am un zambet larg pe fatza cati ani are 12 ani???numai copiii nu recunosc ca nu toate sunt roz in viatza si ca mai exista si mici dezamagiri...sau poate am eu probleme cu tartacuta si baiatul ala o fi scos din file de poveste de nu a reusit nici-o fata sa-l refuze......cristi89

    RăspundețiȘtergere
  5. ...un simplu visator...nu exista vrajeli ieftine doar barbati care nu se stiu folosi de ele,femeile sunt..fascinante..asa ca lasate fascinat de ele..fara sa iesi in evidenta.. fara smecherii k nu tzine,,,nu te lauda sau cv de genu k vede femeia k nai nimik in caputz si poti s futi k nu se scoala......parerea mea ca la femei tre sa fii atent sa incepi sa discuti cu ele(cv legat d ele) api daka te place o sati povesteasca.....siii secretu e SA MINTI CAT MAI MULT,,,da sa crezi ce vb,,,,PARERE,,,

    RăspundețiȘtergere
  6. Cacat mare...numai tampenii scrieti aici...ce vrajeli???Ai contul gras,Mercedes...si ti se rupe,toate sunt in limba dupa tine indiferent cum arati si ce sti...toate sunt curve desi nu zic.Daca mai esti si dotat ea te cere de barbat instant,asa ca aia care mergeti cu vrajeli sunteti panarame si prosti...hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu toate femeile-s curve depinde
    cum vb cum te comporti si
    cm a zis baiatul prima ce inspiri sa fi natural spontan,direct,fara exagerare .si ca toate vor atentie !!! mult noroc

    RăspundețiȘtergere